GYIK

Félek szembenézni a hibáimmal!

Sokan stresszelnek a múltban elkövetett hibák miatt. Azonban, ha belegondolunk, hogy ezt a stresszt könnyedén elengedhetjük, és ezáltal az életünk könnyebb lesz, akkor rájöhetünk, hogy nincs mitől félni. Az ásás során lehetőségünk van a hibáinkat egy magasabb szemszögből látni, ami megkönnyíti, hogy dolgozzunk rajtuk és tovább lépjünk.


Félek, hogy egyszerre szakadnak rám a traumák és nem tudom kezelni!

Egy-egy oldás során mindig annyi trauma/blokk jön fel, amennyit akkor és ott képesek vagyunk elengedni. A konzulens feladata kísérni ezt a folyamatot és segítséget nyújtani, ha az illető elakad. Nem vagy egyedül a traumáiddal, a konzulensed végig a segítségedre lesz!


Félek, hogy felszakít olyan dolgokat, amiket rég eltemettem magamban!

Nem hiába temetünk el magunkban bizonyos dolgokat, a tudatalatti így véd minket a stressztől. Azonban attól, hogy egy traumát eltemettünk, az még ugyanúgy munkál bennünk, hatással van a mindennapi életünkre. Így arra bíztatlak, hogy ha változtatni szeretnél ezen, akkor mindenképp foglalkozz a témával!


Félek, hogy nem tudom feldolgozni a látottakat, vagy olyan eseményt látok, amiről
nem akartam tudni!

Van az a mondás, hogy amiről nem tudsz, az nem fáj. Ez ebben a formában sajnos nem igaz, hiszen attól, hogy nem tudok valamiről, ami bennem van, az még ugyanúgy hatással van a mindennapi életemre. A Theta Healing® módszerrel lehetőség van egy magasabb szinten rálátni a problémáinkra. Mindig annyi blokk/trauma jön fel egy konzultáción, amit ott és akkor képes vagy elengedni, a konzulensed pedig segít ebben.


Nem tudok meditálni, nálam ez biztos nem működik!

A Theta Healing® egy éber meditáció, ami azt jelenti, hogy nem kell mély, meditatív állapotba kerülni. A konzultáció során főként beszélgetünk, az intuíciónk vezet a blokkjaid gyökérokáig. Nincs szükség a vizualizációra, de nyilván nem árt, ha ez is sikerül, az érzelmek vonalán is haladhatunk. Nemcsak képek alapján emlékezünk dolgokra, illatok, hangok, érzelmek segítségével is működik a dolog.


Mi van, ha nem látok semmit?

Ez viszonylag gyakran előfordul egy-egy ásás során mielőtt elérnénk a probléma gyökérokáig. Ezért van ott a konzulens, hogy ha ilyen előfordul, segít továbbjutni.

 

Nem változhatnak rossz irányba a dolgaim? Nem szeretnék több gondot!

A blokkokat én úgy képzelem, mint egy hagymát. Vannak dolgok a felszínen, amiket tudatosan is ismerek és vannak dolgok a közepében, amelyek a tudattalan elmében lakoznak. Ahogy elkezdjük lehántani a külső rétegeket és egyre beljebb jutunk, úgy érezhetjük, hogy folyamatos problémákba ütközünk, akkor nem is hat ez a módszer. Valójában viszont arról van szó, hogy a felszínes problémák megoldásával egyre mélyebbre jutunk magunkban és egyre több mindent oldunk meg.


Ez ugyanolyan, mint egy pszichológusi beszélgetés vagy mint a hipnózis?

Mivel a Theta Healing® egy éber meditáció, így végig mindennek tudatában vagy az ásás során, sőt minden oldás és letöltés a Te szóbeli beleegyezéseddel történik. A konzultáció során valóban beszélgetünk a problémáidról, de ez nem egyenlő egy pszichológiai kezeléssel.


Akkor én most egy alkalommal megváltom a világot?

Ez valójában tőled függ. Én első alkalommal azért mentem Theta Healing® konzultációra, mert egy bizonyos állást szerettem volna megkapni. Megvolt hozzá minden képesítésem és tapasztalatom, de hiányzott az önbizalom. Megkaptam a munkát, egy konzultáció elég volt hozzá. Más témákban viszont van, hogy akár 4-5 ásásra is szükségem van, mire nagyobb eredményt sikerül elérnem. Fontosnak tartom továbbá megemlíteni, hogy vannak olyan irracionális célok, melyeket nem érdemes kitűzni magunk elé. Azt vallom, soha ne mond, hogy soha, de elég valószínűtlen, hogy holnapra 20 cm-vel magasabb leszek, hiába manifesztáltam ezt. Tehát amikor azt mondom ez tőled függ, azt úgy értem, hogy mi a célod és milyen szinten akadályozod magad az elérésében?


Mi van, ha én ezt belül nem is akarom, akkor is hat?

Mivel a Theta Healing® technika teljes mértékben tiszteletben tartja a szabad akaratot, így, ha Te nem szeretnéd a változást, akkor az nem is fog bekövetkezni.


Terhesen is mehetek?

Erre mindig azt mondom, hogy a haladó tanfolyamot, ami egy intenzív 2 napos kurzus, én 8 hós várandósan végeztem el. Mindazonáltal az első trimesztert várd meg, utána saját felelősségedre nincs akadálya.


Csak rám hatnak a változások?

Mivel minden blokkot generációs szinten is oldunk, így azok hét generációra visszamenőleg is oldódnak, illetve lefelé is. Tehát, ha dolgozol magadon, akkor az egész családban megtörténhetnek a pozitív változások. Továbbá, mivel Te másképpen fogsz viselkedni adott szituációkban, így a környezeted hozzád való viszonya is megváltozhat.


Csak annak működik, aki spirituális/ hisz Istenben?

Mindenképp szükség van arra, hogy elfogadd egy magasabb hatalom, energia, rendező elv meglétét. Az, hogy milyen vallású vagy, az teljesen mindegy.